Fysiotherapie

Wilhelmina Druckerstraat 37     |     1066 AD Amsterdam     |     020-6172006     |     fysio.ureep@gmail.com  

Sitemap


Klik hier voor inzage in mijn privacy beleid

Fysiotherapie houdt zich bezig met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegings- apparaat van de mens. Fysiotherapie is een beschermd beroep wat inhoudt dat iemand zich alleen zo mag noemen wanneer deze de 4-jarige gelijknamige HBO studie succesvol heeft afgerond en tevens een BIG registratie bezit.  

De algemeen fysiotherapeut behandelt patienten individueel of in groepen. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen.

U kunt rechtsreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijzing van de huisarts nodig en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts.


Klik hier voor uitgebreide informatie over de werkzaamheden van de fysiotherapeut.

Stuur email

Patiënten met klachten aan het steun- en bewegingsapparaat worden ondersteund door massage, oefeningen of verschillende categorieën fysische therapieën, geholpen om de beweeglijkheid te verbeteren en pijn te verminderen.